Κατηγορία: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη «Μακεδονία»
Ποικιλιακή σύνθεση: Ασύρτικο
Οινοποίηση: Κρυοεκχύλιση 12 ωρών. Ήπιο πιεστήριο
Αλκοολική ζύμωση σε ανοξείδωτη δεξαμενή και ωρίμανση κρασιού για 4 μήνες με τις λεπτές του οινολάσπες με μπατονάζ.
Εμφιάλωση με ελάχιστα θειώδη.
Αμπελοκαλλιέργεια: Ελάχιστη παρέμβαση
Χαρακτηριστικά: Ιώδιο και φυτικά αρώματα. Πλούσιο στόμα με υψηλή οξύτητα.